We are not makers of history, we are made by history
Mi nismo tvorci povijesti, stvorila nas je povijest

 

Party kuća, Party house Ranch je projekt nastao kao težnja za pokretanjem vrhunski opremljenog mjesta za zabavu i proslave u Osijeku. Čistoća, sigurnost, zabava, sport, tehnologija i kreativnost su osnove našeg poslovanja. Uvijek smo se vodili idejom da ako želiš biti prvi ne smiješ samo pratiti konkurenciju, kopirati nego biti inovativan – biti idejom ispred svih.

Party house Ranch je prije svega mjesto zabave, mjesto gdje ćete sami odabrati svoje društvo i proslaviti vaš rođendan ili rođendan vaše djece te se opustiti bez pritiska svakodnevnice. Ljudi se opuštaju na različite načine – nekom je potreban mir i opuštanje, a nekom glasna glazba i ples do jutarnjih sati – što god odabrali, odlučili Party house Ranch vam svojim okruženjem može omogućiti željene trenutke.

Zbog svoje specifičnosti moguće je organizirati bilo koji tip zabave ili eventa bilo da samo unajmite prostor ili dopustite nama da vam pomognemo u organizaciji.

U osnovi je riječ o obiteljskom gospodarstvu koje je pokrenuto još sredinom prošlog stoljeća i predstavlja oazu mira i zelenila u sjeni 80-godišnjih oraha . Kuća se nalazi na posjedu od 3000 m2 i opremljena je namještajem i tehnikom vrhnuske kvalitete te modernim bazenom, nogometnim igralištem te mehaničkim rodeo bikom. Obiteljsko gospodarstvo je pokrenula i vodila baka Ljubica u spomen koje je i postavljen natpis na ulazu u imanje te je od samih početaka imanje u obitelji znano i zvano kao Ranch. Na njemu su bili smješteni konji te su i danas vidljiva potpuno obnovljena konjska kola sa autentičnom registracijom te konjski plugovi, ulari, oglavine i ostala oprema. Sva oprema i kola su izvorna i korištena svojevremeno kao izvor prihoda obitelji.

Lako nas je pronaći...

Paintball