Live the party, love the party, be the party!
Živi zabavu, voli zabau, budi zabava!

Jeste li spremni za novu avanturu, novi oblik zabave u Osijeku, a opet udaljen od svih susjeda uz potpunu privatnost i slobodu. Uz neizostavnu dozu uzbuđenja Party house Ranch je kuća za odmor sa 4 zvjezdice, imanje za proslave, opuštanje i uživanje sa onima sa kojima želite podijeliti lijepe trenutke. Možete proslaviti rođendan, djevojačku ili momačku večer, godišnjice, krstitke, pričesti i slične obiteljske proslave ili organizirati team building, prezentacije.

Ranch se nalazi na bivšoj Tenjskoj cesti u ulici J.R.Kira 159, u Osijeku odmah u blizini benzinske stanice Lukoil otvorene 0-24h te je spojen s gradom biciklističkom stazom.

Ranch je u sjeni 80 godišnjih oraha i na starom obiteljskom imanju i ono što je najbitnije – vi sami birate ljude s kojima ćete se okružiti i proslaviti bitan trenutak u životu sa stilom.

Moguć je najam prostora uz vlastito piće i hranu ili najam prostora uz naše pakete pića i preporuku catering poduzeća, restorana s kojima surađujemo. Prostor se može prilagoditi za sve vrste prigoda prema dogovoru.

Pripremite se za novu dimenziju zabave i prije provjere rezervacije, pogledajte galeriju.

Lako nas je pronaći...

Paintball