Trust me - you can dance!
Vjeruj mi - možeš plesati!

Party kuća, party house Ranch je na mirnoj lokaciji, prilazu grada Osijeka, bez susjeda i u sjeni 80-godišnjih oraha pa je ljeti uvijek nekoliko stupnjeva ugodnije i ima povjetarca.

Zidani roštilj sa rešetkama i osiguranim drvetom za potpalu, mogućnost korištenja peke, tronošca sa plinskom tamburom i velikog kotlića. Dodatni plinski roštilj BMW BBQ napravljen od vozila BMW 5. Vanjski veliki hladnjaci za piće i hranu, prostorija za objed zatvorena te veliki stol za objedovanje na otvorenom za 20 osoba uz mogućnost dodatnih pivskih setova, stolova i klupa za više osoba.

Party house RANCH ima i grijanu terasu za do 30ak osoba, s pečenjarom i povezanom prostorijom opremljenom projektorom, bluetooth zvučnikom i računalom s instaliranim programima za potrebe prezentacija. Također je osiguran pristup TV programima (sportskim i glazbenim paketima), youtube premium program, te programski paketi za karaoke zabave.

U sjeni 80-godišnjeg oraha se smjestilo i mjesto za logorsku vatru sa osiguranom dostatnom količinom drveta. Nogometni teren sa reflektorima i profesionalnom umjetnom travom koji se može pretvoriti u odbojkaško igralište ili igralište za badminton ili prostor za zabavu. Osim boks vreće u dvorištu je postavljen i koš za košarku.

Mehanički rodeo bik za zabavu promjera 8 metara sa pripadajućim jastukom i sigurnosnom opremom te djelatnikom je raspoloživ tijekom suhog vremena.

Bazen promjera 6 metara i 20m3 vode redovito održavan sa suvremenim filterima te vrtnim tušom s toplom vodom.

Gostima je na raspolaganju veliko parkiralište, a objekt se nalazi neposredno uz biciklističku stazu te benzinsku postaju s trgovinom otvorenu 0-24h.

Prostor za zabavu se može prilagoditi za sve vrste prigoda prema dogovoru.

Lako nas je pronaći...

Paintball